Kinderen

Speelgoed voor 12 jarigen. Waar spelen 12 jarigen mee?

In deze blog gaan we in op wat 12 jarigen leuk vinden om mee te spelen en geven we enkele aanbevelingen voor speelgoed en spelletjes die geschikt zijn voor deze leeftijdsgroep. Van videogames en kaartspellen tot sporten en bouwsets, er is voor ieder wat wils.
speelgoed voor 12 jarigen

Als je 12 jaar bent, ben je op een leeftijd waarop je veel verschillende dingen leuk vindt om mee te spelen. Van videogames tot sporten en alles daartussenin. Een populaire keuze onder veel 12 jarigen zijn videogames, zoals Fortnite, Minecraft en Roblox. Maar ook kaartspellen, zoals Magic: The Gathering en Pok émon, zijn populair onder deze leeftijdsgroep.

Naast videogames en kaartspellen, zijn er ook veel 12 jarigen die graag buiten spelen en sporten. Denk aan voetbal, basketbal, skateboarden en andere actieve buitenspelletjes. Wil je jouw kind liever niet teveel videogames laten spelen? Dan is LEGO een geweldig alternatief! Het biedt een creatief en actief spel waarbij kinderen kunnen bouwen en hun fantasie kunnen gebruiken.

Het spelen met LEGO

Een andere optie voor 12 jarigen om mee te spelen, is het spelen met LEGO. LEGO biedt een breed scala aan sets voor kinderen van 12 jaar en ouder, zoals LEGO Technic en LEGO Creator. Met deze sets kun je bijvoorbeeld een Mercedes Truck of een Volvo bouwen, of zelfs een Mclaren F1 raceauto.

TECHNIC

4X4 Mercedes-Benz Trial Truck

4x4 Mercedes Benz Truck

12 jaar is een interessante leeftijd voor kinderen. Ze zijn op het punt dat ze nog steeds houden van speelgoed en spelletjes die geschikt zijn voor jongere kinderen, maar ze zijn ook geïnteresseerd in meer volwassen activiteiten en verantwoordelijkheden.

Op de leeftijd van 12 jaar hebben kinderen vaak al een duidelijk beeld van wat ze leuk vinden om te doen. Ze hebben misschien al een aantal vrienden en hobby’s en zijn waarschijnlijk al geïnteresseerd in het ontdekken van nieuwe dingen.

12 jarigen zijn ook op een leeftijd waarop ze zich bewust worden van hun eigen identiteit en hun plaats in de wereld. Ze zijn misschien al begonnen met het ontdekken van hun interesses en talenten en hebben behoefte aan activiteiten die hun helpen deze verder te ontwikkelen.

Vanwege deze verscheidenheid aan interesses en behoeften is het belangrijk om te kiezen voor speelgoed en spelletjes die geschikt zijn voor 12 jarigen. Dit kan variëren van traditionele speelgoedopties zoals LEGO sets en kaartspellen, tot meer volwassen activiteiten zoals muzieklessen en sporten.

Bij de BouwersBende bieden wij een abonnement aan waarbij je elke maand een nieuwe LEGO set thuisgestuurd krijgt. Zo heb je altijd iets nieuws om mee te spelen en kun je blijven genieten van het bouwen met LEGO. In ons assortiment is een speciaal samengestelde categorie voor 12 jarigen en ouder, zodat je altijd een set ontvangt die bij jou past.

 

Iedere maand een LEGO set op de mat!

Lees meer

Hoe LEGO Ninjago tot leven komt: van LEGO-steentjes tot Ninjago-helden

De 6 duurste LEGO sets ter wereld: van Taj Mahal tot Clumsy Hans

Wat is de duurste LEGO set ter wereld?

Waarom Lego huren in plaats van kopen

Speelgoed voor 6 jarigen. Waar speelt een kind van 6 jaar mee?

De beste LEGO-sets voor beginners

Ontvang onze BouwersHeld Jorrit, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰