ICONS

Camp Nou - FC Barcelona

BOUWERSBENDE EXPERT

Wil jij in je eerste maand Camp Nou ontvangen? Meld je aan en ontvang de actiecode direct!

LEGO - Camp Nou - FC Barcelona
LEGO - Camp Nou - FC Barcelona - Visual 01

Producteigenschappen

Klaar voor een echte sportieve uitdaging? Dit is er éen voor de sportieve LEGO Icons en FC Barcelona fans! Met de LEGO® Icons Camp Nou – FC Barcelona set biedt Bouwersbende een uitdagende bouwervaring voor de volwassen bouwers met een liefde voor FC Barcelona en haar indrukwekkende stadion. Boordevol levensechte details uit het originele stadion. Je waant je in Barcelona tussen alle andere fans met dit bouwwerk.

Met authentieke kenmerken van het stadion
Je vindt alle onderdelen van het originele stadion terug in deze set. Voel de spanning in de spelerstunnel als de spelers klaar staan om het veld op te komen. Op het veld staan de spelers te wachten om hun kunsten te vertonen. Als je wilt kun je zo door de VIP-ingang het stadion betreden. Voel je de koning van het voetbal. Zie hoe de perstribune zich vult met journalisten die staan te popelen om verslag uit te brengen van een spannende wedstrijd. Het stadion zit boordevol details die je ook terugziet in het echte gebouw. Met de LEGO® onderdelen en het stickervel maak je jouw Camp Nou stadionmodel nog realistischer. Je vindt er Barça logo’s, de Catalaanse vlag en heuse scoreborden. Er valt zo veel te ontdekken in dit bouwpakket.

Breng je passie voor FC Barcelona tot leven
Ben jij een echte Barça-fan? Dan kun je met deze set je passie tot leven brengen en je teamspirit laten zien. Bouw de set samen met andere fans en beleef een avontuur om nooit te vergeten. Zelfs de teambus vind je terug in het model. De vlaggen wapperen in de teamkleuren van de club. Er is zelfs een vlag uit 1899 die stamt uit de tijd dat de club in Cataluña werd opgericht. Echter dan dit wordt het hier niet.

Maak van elke dag een wedstrijddag
Met het model van het stadion maak jij van elke dag een wedstrijddag. Je kunt zelf het scorebord bouwen zodat je de stand bij kunt houden en de spanning tijdens de wedstrijd kunt voelen. Je hoeft maar een blik op het stadium te werpen en je waant je in Barcelona.

Onmisbaar item voor de echte verzamelaar
Deze LEGO® bouwset van het FC Barcelona stadion is speciaal voor de volwassen fan van de club en het perfecte cadeau voor de verzamelaar. Tijdens de bouw zie je het stadion groeien en voel je de spanning stijgen als het project bijna afgerond is. Dan staat er een indrukwekkende weergave van Camp Nou waar je zelfs de slogan ‘Més Que Un Club’ terugvindt op de overdekte Tribuna. Je kunt het model in 5 delen bouwen zodat je overal goed bij kunt. De voetballers en hun fans vormen samen meer dan een club en jij bouwt met dit model meer dan een schaalmodel.

Bouw een levensechte replica van het stadium
Met deze LEGO® Camp Nou – FC Barcelona set bouw je de actie vanuit elke hoek en maak jij een beleving van de replica die verrassend veel lijkt op het pronkstuk dat het echte Camp Nou stadium is. Het prachtige ontwerp heeft realistische details en geeft op een elegante manier de architectuur van het origineel weer.

18+

Leeftijd

5509

Steentjes

#10284

Productnummer

20 x 49 x 46 cm

Customer Story

Een dag uit het leven van een Barça-fan

Vol enthousiasme ben ik begonnen aan de bouw van dit boeiende bouwproject. Ik heb al een hele verzameling FC Barcelona spullen en de Icons set van Camp Nou is een geweldige aanwinst in mijn kast vol Barça items. De bouw van het echte stadium heb ik niet van dichtbij kunnen volgen en dit keer kan ik genieten van elke steen die gelegd wordt.

Als echt voetbalfan vind ik het geweldig om een model van het stadion van mijn Club zelf te bouwen. Samen met een paar vrienden hebben we er een heel project van gemaakt. We kijken al vaak samen een wedstrijd en hebben genoten van het samen bouwen van het stadion.
Er zitten zoveel details die we herkennen van onze bezoeken aan het echte stadion. Tijdens het bouwen hebben we herinneringen opgehaald en genoten van de mooie momenten die we samen beleven met de Club.

De set heeft goed geïllustreerde bouwinstructies die je helpen bij het bouwen. Nou blijkt dat het lezen en juist uitvoeren van instructies niet voor iedereen is weggelegd. We hebben hartelijk gelachen als één van ons een constructiefout maakte en we weer deels opnieuw konden beginnen. Dat was helemaal niet erg, want zo duurde de bouw en onze gezellige avonden alleen maar langer. Aan de instructies lag het niet, aan de gezelligheid misschien wel.
Nu het model staat blijf ik me verbazen over hoeveel geschiedenis er verwerkt zit in dit kleine kunstwerk. Ik kijk er elke dag met plezier en trots naar en dan denk ik: ‘FC Barcelona is meer dan een club!’

LEGO - Camp Nou - FC Barcelona - Visual 02
LEGO - Camp Nou - FC Barcelona

Ontvang Camp Nou in je eerste maand!

1. Klik hieronder op Word lid

 2. Kies een abonnement

3. Gebruik de actiecode: BARCELONA

4. Maak je inschrijving compleet en reken af!

Ontvang onze BouwersHeld Micha, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰