FAQ

Neem een kijkje in de Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Om je abonnement op te zeggen, ga je naar de pagina ‘Mijn Account’. Je kunt op deze pagina inloggen door naar de volgende link te gaan: https://bouwersbende.nl/inloggen/. Zodra je je account hebt opgezegd en we de BouwersBendeBox van jou retour hebben ontvangen, wordt je abonnement stopgezet en zullen er geen verdere betalingen worden afgeschreven.

Kan ik zelf kiezen welke LEGO ik thuisgestuurd krijg?

Bij de BouwersBende krijg je iedere maand een box thuisgestuurd. De verschillende boxen kun je vinden op https://bouwersbende.nl/onze-sets/. Welke box je thuisgestuurd krijgt is iedere maand weer een verrassing. Op deze manier kunnen we de boxen iedere maand weer doorsturen en houden we kosten van het abonnement zo laag mogelijk!

Kan ik een LEGO set overkopen?

Je ontvangt iedere maand een spannende verrassingsbox rechtstreeks bij jou thuis! We hebben verschillende boxen beschikbaar die je kunt ontdekken via de link: https://bouwersbende.nl/onze-sets/. Het leuke aan ons concept is dat de inhoud van de boxen iedere maand een verrassing is. Hiernaast houden we de kosten van het abonnement hierdoor zo laag mogelijk.

Wat gebeurt er als ik LEGO steentjes kwijtraak?

We begrijpen dat het soms kan gebeuren dat je LEGO-steentjes kwijtraakt. Als dat het geval is, is het belangrijk dat je ons hiervan op de hoogte brengt. We brengen geen kosten in rekening voor het vervangen van ontbrekende steentjes, tenzij we vermoeden dat er sprake is van misbruik van onze dienstverlening.

Om ervoor te zorgen dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen, vragen we je om bij het feedbackformulier altijd aan te geven welke steentjes er missen. Als je niet verder kunt bouwen zonder de ontbrekende steentjes, kun je ons dit laten weten via e-mail (info@bouwersbende.nl) of WhatsApp (0640199544). We zullen zo snel mogelijk de ontbrekende steentjes naar je opsturen.

 

Wat gebeurt er als er LEGO steentjes missen bij aankomst?

Je ontvangt een hersluitbare doos waarin de LEGO-stenen gesorteerd zijn op kleur en opgeborgen zijn in hersluitbare bakjes. Zodra je klaar bent met bouwen, volg dan de onderstaande stappen:

  1. Plaats de LEGO-stenen terug in de juiste bakjes.
  2. Sluit de doos stevig door gebruik te maken van de tiewraps.
  3. Registreer de retourzending via onze retourportal op https://bouwersbende.shipping-portal.com/rp/ en kies voor retouren met of zonder retouretiket.
  4. Print het retouretiket en plak deze op de doos.
  5. Lever de doos in bij het gekozen retourpunt.

Zodra wij de doos hebben ontvangen, sturen wij direct een nieuwe LEGO-set naar je op, zodat je jouw bouwavontuur kunt voortzetten!

Hoe moet ik de LEGO set terug sturen?

Je ontvangt een hersluitbare doos. In de doos zitten de LEGO stenen gesorteerd op kleur in hersluitbare bakjes. Als je klaar bent:

  1. Stop je de LEGO stenen terug in de juiste bakjes
  2. Sluit je de doos met de plakstrip
  3. Registreer de retourzending via  https://bouwersbende.shipping-portal.com/rp/
  4. Print het etiket en plak deze op de doos
  5. Lever je de doos af bij het gekozen retourpunt

Zodra wij deze ontvangen hebben, sturen wij weer een nieuwe LEGO set op!

Wanneer moet ik de LEGO set terugsturen?

Je hebt de vrijheid om de LEGO-set zo lang te behouden als je wilt. Gedurende de periode dat je een LEGO-set in je bezit hebt, blijft je abonnement actief en wordt er maandelijks een bedrag afgeschreven. Als je graag een nieuwe set wilt ontvangen, kun je de oude set retourneren en sturen wij een nieuwe set naar je op.

Wanneer worden de sets bezorgd?

De bezorging wordt zo spoedig mogelijk uitgevoerd nadat je een bestelling hebt geplaatst of nadat we je oude set hebben ontvangen, maar niet eerder dan 30 dagen na de vorige set.

Hoe vaak worden de LEGO sets bezorgt?

De LEGO sets worden één keer per 30 dagen bezorgd.

Waar bezorgd de BouwersBende?

De LEGO sets worden alleen in Nederland bezorgd. Overal in Nederland kan bezorgd worden.

Wat is de minimale contractduur?

Het contract heeft een minimale duur van één maand, wat betekent dat je eenmalig een LEGO-set ontvangt. Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, kun je dit doen via de inlogpagina. Inloggen kan via https://bouwersbende.nl/inloggen/.

Hoe word ik lid van de BouwersBende?

Plaats éénmaal een bestelling voor ons BouwersBende LEGO-lidmaatschap en word direct lid van de BouwersBende. Vanaf dat moment zal er maandelijks een bedrag worden afgeschreven. Bestellen kan via https://bouwersbende.nl/producten/.

Staat jouw vraag
er niet tussen?

Ontvang onze BouwersHeld Jorrit, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰