TECHNIC

4X4 Mercedes-Benz Trial Truck

BOUWERSBENDE Adventure

Wil jij in je eerste maand de Trial Truck ontvangen? Meld je aan en ontvang de actiecode direct!

LEGO Technic Huren

Producteigenschappen

Klaar voor een echte uitdaging? Dit is er een voor de echte LEGO Technic fans! Met de LEGO® Technic 4×4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck biedt Bouwersbende een geavanceerde bouwuitdaging voor iedereen met een liefde voor techniek en voertuigen.

Flexibele wielophanging
Werkende vering in alle wielen, een gedetailleerde versnellingsbak en, een primeur voor LEGO® Technic, een sperdifferentieel, zodat het vermogen van de motor op de meest optimale manier op de weg wordt overgebracht.

Gedetailleerde kenmerken
Deze op afstand bestuurbare LEGO® Technic set heeft écht authentieke details. Kenmerken als echte racestickers, 2 brandblussers, en werkende ruitenwissers. Een onderhoudsluik en motorkap die open kunnen. Gebruik de bijbehorende vlaggen om een hindernissenparcours uit te zetten en ieder terrein de baas te zijn. De truck is op schaal identiek aan het originele Mercedes-Benz Zetros Trial Truck model.

Gebruik de LEGO® Technic CONTROL+ app
Gebruik de LEGO® Technic CONTROL+ app om alles uit deze stoere truck te halen! Ontdek waar deze terreinwagen toe in staat is. Blokkeer en deblokkeer de differentiëlen, manoeuvreer de vrachtwagen over ruig terrein. Bestuur de truck op verschillende manieren: met o.a. gyroscoop, tilt meter en doe verschillende uitdagingen zoals 45 graden omhoog rijden en 30 graden gekanteld rijden.

Een echte uitdaging
De LEGO® Technic 4×4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck biedt LEGO® Technic fans een echte bouwuitdaging en een bouwproces voor gevorderden.

Werkt op 6-AA batterijen
De batterijhouder is makkelijk los te halen zodat je de batterijen gemakkelijk kunt verwisselen als ze leeg zijn.

Motoren inbegrepen
Deze LEGO® Technic truck met app-bediening wordt aangedreven door 1 Bluetooth® smart hub, 3 grote motoren en 1 medium motor, die zijn inbegrepen in de set.

Bij deze LEGO® Technic truck krijg je 1 Bluetooth® smart hub, 3 grote motoren en 1 medium motor meegeleverd. De app kun je downloaden in de app store voor iOS en Android.

4x4 Mercedes Benz Zetros Trial Truck

12+

Leeftijd

2129

Steentjes

#42129

Productnummer

58,2 x 48 x 9,1 cm

Customer Story

Op avontuur

Mijn zoon en ik hebben deze op afstand bestuurbare set samen gebouwd. Dit was zeker een flinke uitdaging! De truck heeft echt hele gedetailleerde kenmerken. Een motor met draaiende radiatorventilator en voor het eerst heeft Lego Technic met dit model een sperdifferentieel. Heel vet! Het onderhoudsluik en de motorkap kan open en je kunt dan goed zien hoe alles draait en werkt.

Na een paar uur bouwen kwamen we er achter dat we een fout hadden gemaakt in de handleiding. De halve truck weer uit elkaar. Het duurde dus wel even, maar toen we de truck af hadden zijn we natuurlijk meteen de Control+ app gaan testen om met de truck te gaan rijden! Dit begreep mijn zoon beter dan ik. Ook blokkeer je met de app de differentiëlen en kun je gave uitdagingen doen. We stonden echt versteld van wat deze truck allemaal kan! LEGO® Technic 4×4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck is echt een fantastisch apparaat en het in elkaar zetten een serieuze uitdaging. Ook heel leuk om dit samen met mijn zoon (12) te doen. Hij vond het vooral heel interessant om te leren hoe de motor functioneert en de wielen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Het was dus even een uitdaging, maar zeer de moeite waard en een echte aanrader als je van techniek en grote trucks houdt!

4x4 Mercedes Benz Zetros Trial Truck

Ontvang in je eerste maand de Trial Truck!

1. Klik hieronder op Word lid

 2. Kies een abonnement

3. Gebruik de actiecode: 4X4

4. Maak je inschrijving compleet en reken af!

Ontvang onze BouwersHeld Micha, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰