Top 10

De top 10 meest populaire LEGO-thema’s van het moment

Ben je op zoek naar nieuwe LEGO-sets om te bouwen, maar weet je niet welk thema je moet kiezen? Bekijk dan de top 10 meest populaire LEGO-thema’s van het moment! Of je nu fan bent van superhelden, prinsessen of videospelletjes, er is voor ieder wat wils binnen de wereld van LEGO.
populaire LEGO-thema's

LEGO is een van de meest populaire speelgoedmerken ter wereld, en heeft een aantal verschillende thema’s om uit te kiezen. Hieronder hebben we de top 10 meest populaire LEGO-thema’s van het moment op een rijtje gezet.

10. LEGO Star Wars

Het LEGO Star Wars thema is waarschijnlijk het meest populaire thema van LEGO. Het biedt sets met personages en schepen uit de Star Wars films, waaronder de Millennium Falcon, X-Wings en Tie Fighters.

9. LEGO Harry Potter

Fans van de Harry Potter boeken en films zullen blij zijn met het LEGO Harry Potter thema. Het biedt sets met personages en locaties uit de films, zoals Hogwarts Castle en Het Zweinstein Express treinstel.

8. LEGO City

LEGO City biedt sets die gericht zijn op de dagelijkse activiteiten van de stad, zoals brandweerwagens, politieauto’s en vrachtwagens. Het is een geweldig thema voor jonge kinderen die graag spelen met voertuigen.

7. LEGO Ninjago

LEGO Ninjago is een thema dat zich richt op de avonturen van een groep ninja’s. Het biedt sets met personages, voertuigen en locaties uit de Ninjago TV-show en films.

6. LEGO Friends

LEGO Friends is een thema gericht op meisjes, met sets die zich richten op het dagelijks leven van vriendinnen in de stad. Het biedt ook sets met dieren en paarden.

5. LEGO Minecraft

LEGO Minecraft biedt sets met personages, locaties en elementen uit de populaire videospel Minecraft. Het biedt bouwers de kans om hun eigen Minecraft-wereld te creëren met LEGO-stenen.

 

 

TECHNIC

4X4 Mercedes-Benz Trial Truck

4x4 Mercedes Benz Truck

4. LEGO Technic

LEGO Technic is gericht op het bouwen van complexere, beweegbare constructies, zoals vrachtwagens, helikopters en zelfs raceauto’s. Het is een uitdaging voor ervaren LEGO-bouwers.

3. LEGO Disney Princess

LEGO Disney Princess biedt sets met personages uit de populaire Disney Princess films, zoals Belle uit Beauty and the Beast en Ariel uit The Little Mermaid. Het is een geweldig thema voor jonge meisjes met een liefde voor prinsessen.

2. LEGO Classic

LEGO Classic is een thema dat een assortiment aan basis LEGO-stenen bevat, zodat bouwers hun eigen creaties kunnen maken. Het is een geweldig thema voor bouwers die graag hun creativiteit de vrije loop laten.

1. LEGO Creator

LEGO Creator is een thema dat gericht is op het bouwen van complexere modellen met verschillende bouwmogelijkheden. Het biedt sets met personages, voertuigen en gebouwen die kunnen worden gebouwd in verschillende stijlen, zodat bouwers meerdere versies van hetzelfde model kunnen maken. Het is een uitdaging voor ervaren LEGO-bouwers die graag hun vaardigheden willen verbeteren.

Iedere maand een LEGO set op de mat!

Lees meer

De 6 duurste LEGO sets ter wereld: van Taj Mahal tot Clumsy Hans

Wat is de duurste LEGO set ter wereld?

De top 5 LEGO Technic sets: van 4×4 Mercedes Truck tot Mclaren F1

LEGO Metaverse: Een Samenwerking Tussen LEGO en Epic Games

Ontdek de magie van Rivendell met LEGO The Lord of the Rings set 10316

Harry Potter-sets zorgen voor miljardenwinst LEGO na coronapandemie

Laat je gegevens achter en ontvang onze BouwersHeld Jorrit, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰

LEGO - Camp Nou - FC Barcelona

Ontvang Camp Nou in jouw eerste maand! Meld je aan en ontvang de actiecode!

LEGO - Camp Nou - FC Barcelona

Ontvang Camp Nou in je eerste maand!

1. Klik hieronder op Word lid

 2. Kies een abonnement

3. Gebruik de actiecode: BARCELONA

4. Maak je inschrijving compleet en reken af!