LEGO Technic

60 jaar McLaren: vier het met een unieke LEGO-set

Het is feest bij McLaren! Het Britse automerk bestaat 60 jaar en dat wordt gevierd met een bijzondere LEGO-set. De set bevat maar liefst twee iconische McLarens: de McLaren Solus GT en de zeldzame McLaren F1 LM. Het is een must-have voor alle autoliefhebbers én LEGO-fans.
a race car on a track

Bouw je eigen hypercar: de McLaren Solus GT

De McLaren Solus GT is een hypercar met een vermogen van maar liefst 840 pk. De LEGO-versie is misschien iets minder krachtig, maar minstens net zo indrukwekkend. Het is een uitdaging om de 581 steentjes van de set om te toveren tot dit meesterwerk. De F1 LM uit 1995 is nog zeldzamer dan de Solus GT, met slechts vijf exemplaren ooit gebouwd. Dit model honoreert de vijf McLaren F1 GTR’s die in 1995 de 24 uur van Le Mans wonnen. In verband met het 60 jaar bestaan van McLaren zijn deze sets uitgebracht.

Een geweldige manier om kennis te maken met auto’s en techniek

Het bouwen van deze McLarens is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de wereld van auto’s en techniek. De set is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar en is een geweldige manier om hun creativiteit en motoriek te ontwikkelen. Maar ook voor volwassenen is het een uitdaging om deze bijzondere auto’s te bouwen.

Deze McLaren LEGO-set die vanwege het 60 jarig bestaan van McLaren op de markt is gebracht is nu verkrijgbaar voor slechts 45 euro. Het is een geweldige manier om niet alleen twee iconische McLarens in huis te halen, maar ook om te genieten van een uitdagend bouwproces. Wil je maandelijks bouwplezier? Overweeg dan ons LEGO-abonnement, waarbij je elke maand een nieuwe LEGO-set krijgt opgestuurd.

TECHNIC

4X4 Mercedes-Benz Trial Truck

4x4 Mercedes Benz Truck

Ontvang elke maand een nieuwe LEGO-set met ons LEGO-abonnement

Het spijt ons te moeten mededelen dat de nieuwe McLaren LEGO-set momenteel niet beschikbaar is in ons assortiment bij de BouwersBende. We begrijpen echter wel de fascinatie voor deze iconische auto’s en willen graag laten weten dat we de “McLaren F1 Technic” in ons aanbod hebben. Dit is een andere indrukwekkende LEGO-set die geïnspireerd is op de legendarische McLaren F1 supercar.

De BouwersBende biedt de “McLaren F1 Technic” LEGO-set aan

Als lid van ons 12+ of 18+ abonnement maak je kans om deze geweldige set te ontvangen en je eigen LEGO-versie van de McLaren F1 te bouwen. Met de Technic-serie van LEGO wordt het bouwproces nog uitdagender en leerzamer, omdat het zich richt op het mechanische aspect van de voertuigen.

Bouw je eigen McLaren F1 Technic als lid van ons 12+ of 18+ abonnement

Dus als je geïnteresseerd bent in het bouwen van je eigen LEGO-versie van een McLaren, overweeg dan ons 12+ of 18+ abonnement en misschien bouw je binnenkort je eigen McLaren F1 Technic.

Iedere maand een LEGO set op de mat!

Lees meer

De top 5 LEGO Technic sets: van 4×4 Mercedes Truck tot Mclaren F1

LEGO Metaverse: Een Samenwerking Tussen LEGO en Epic Games

Ontdek de magie van Rivendell met LEGO The Lord of the Rings set 10316

Harry Potter-sets zorgen voor miljardenwinst LEGO na coronapandemie

Speelgoed voor 12 jarigen. Waar spelen 12 jarigen mee?

Hoe vind je een nieuwe hobby? Laat de BouwersBende je helpen met LEGO

LEGO - Camp Nou - FC Barcelona

Ontvang Camp Nou in jouw eerste maand! Meld je aan en ontvang de actiecode!

LEGO - Camp Nou - FC Barcelona

Ontvang Camp Nou in je eerste maand!

1. Klik hieronder op Word lid

 2. Kies een abonnement

3. Gebruik de actiecode: BARCELONA

4. Maak je inschrijving compleet en reken af!