Waar kan ik LEGO huren? Bij de BouwersBende!

Heb je je ooit afgevraagd: “Waar kan ik LEGO huren?” Zoek niet verder! De BouwersBende is het antwoord op jouw vraag. Wij zijn een innovatieve service die LEGO sets maandelijks verhuurt en we zorgen voor een constante stroom van nieuwe sets rechtstreeks bij jou thuis.
Waar kan ik LEGO huren?

Dus, wat zijn onze Lidmaatschapsopties?

Het huren van LEGO wordt nog aantrekkelijker met onze flexibele lidmaatschapsopties. Allereerst, bieden we vier verschillende lidmaatschapspakketten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen:

BendeLid (€32,50/maand)
BendeBouwer (€30,00/maand)
BendeLeider – onze meest gekozen optie (€27,50/maand)
BendeBaas (€25,00/maand)

Elk van deze pakketten biedt gratis verzending en retourneren, en je ontvangt elke maand een nieuwe LEGO set.

Waarom zou je kiezen voor de BouwersBende?

Met BouwersBende krijg je de kans om een breed scala aan LEGO sets te ontdekken zonder dat je ze allemaal zelf hoeft te kopen. Daarom, als je je afvraagt, “Waar kan ik LEGO huren?” – het antwoord is simpel: bij de BouwersBende. Door je bij ons aan te sluiten, geniet je elke maand van nieuwe sets en de opwinding van een steeds wisselende collectie.

Wil jij in je eerste maand de Trial Truck ontvangen? Meld je aan en ontvang de actiecode direct!

Wacht niet langer, Word Vandaag Nog Lid!

Begin vandaag nog met jouw avontuur vol bouwplezier. Word lid van de BouwersBende en ontdek de voordelen van onze service!

Tenslotte, als je speelgoed zoekt om te lenen, dan is BouwersBende de oplossing. Met onze flexibele abonnementen en verrassende nieuwe sets, wordt spelen een geheel nieuwe ervaring.”

Kom meer te weten over de BouwersBende

BouwersBende is meer dan alleen een LEGO verhuurservice. We zijn een community van LEGO-liefhebbers, die samenwerken om onze passie voor bouwen en creativiteit te delen. We geloven dat LEGO meer is dan speelgoed – het is een medium voor zelfexpressie, leren en plezier. Daarom bieden we een platform dat het voor iedereen gemakkelijker maakt om toegang te krijgen tot een breed scala aan LEGO sets.

In de basis biedt de BouwersBende je een eindeloze stroom van LEGO-plezier. Wij begrijpen dat het aanschaffen van nieuwe LEGO sets een kostbare aangelegenheid kan zijn. Daarom bieden we een oplossing die niet alleen kosteneffectief is, maar ook ongelooflijk handig. Stel je eens voor, elke maand opgewonden wachten op een gloednieuwe LEGO set die klaar staat om gebouwd te worden. Bovendien, zonder de zorgen over opslag of het vervelen van dezelfde set, omdat je de volgende maand weer een nieuwe set krijgt. Uiteindelijk is het ons doel om jou te voorzien van onbeperkt bouwplezier. En dat is precies waarom de BouwersBende de perfecte keuze is voor elke LEGO-liefhebber!

Iedere maand een LEGO set op de mat!

Lees meer

LEGO STEM-onderwijs: hoe kun je LEGO gebruiken om kinderen te inspireren om te leren over wetenschap, technologie, engineering en wiskunde?

De populairste LEGO sets: de top 10

Hoe vind je een nieuwe hobby? Laat de BouwersBende je helpen met LEGO

De top 5 LEGO Technic sets: van 4×4 Mercedes Truck tot Mclaren F1

De tien beste LEGO sets voor volwassenen: van Harry Potter tot de Eiffel Tower

LEGO Star Wars: een eindeloos universum vol creativiteit en mogelijkheden

4x4 Mercedes Benz Zetros Trial Truck

Ontvang in je eerste maand de Trial Truck!

1. Klik hieronder op Word lid

 2. Kies een abonnement

3. Gebruik de actiecode: 4X4

4. Maak je inschrijving compleet en reken af!

Ontvang onze BouwersHeld Jorrit, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰