The Lord of the Rings

Ontdek de magie van Rivendell met LEGO The Lord of the Rings set 10316

Ben jij een fan van The Lord of the Rings? Heb je altijd al een kans willen hebben om Rivendell, het prachtige huis van Elrond, in het echt te kunnen zien? Dan hebben we goed nieuws voor je! LEGO heeft de nieuwe set LEGO The Lord of the Rings 10316 Rivendell uitgebracht, waarmee je het iconische huis van Elrond in Midden-aarde in LEGO-vorm kunt bouwen.
LEGO Rivendell 10316

Ontdek de magie van Rivendell met LEGO The Lord of the Rings set 10316. De set bevat 6167 stenen en 15 minifiguren, waaronder alle negen leden van de Fellowship. Rivendell, het huis van Elrond, is een belangrijke locatie in Midden-aarde en de gebeurtenissen van The Lord of the Rings-trilogie. Het is de plek waar de Fellowship werd gevormd en waar de zoektocht om de Ene Ring te vernietigen begon.

Een gedetailleerde weergave van Rivendell

De set bevat een gedetailleerde weergave van Rivendell, die bestaat uit de toren, de raadsring en het paviljoen met rivier en brug. De Raadsring is compleet met een halfronde ring van stoelen voor de raad en de sokkel waar de ring voor het eerst wordt onthuld en de Fellowship bespreken hoe het te vernietigen. Frodo’s slaapkamer is ook inbegrepen, met een bureau en kist waar de jonge hobbit bijkomt na zijn redding door Arwen uit de handen van de Nazgûl, voordat hij wordt herenigd met Bilbo.

Elronds studeerkamer met beroemde schilderijen uit de geschiedenis van Midden-aarde is eveneens inbegrepen. De set bevat ook een elfentoren, met vijf elfenstandbeelden van naamloze beroemde krijgers uit het verleden. Een paviljoen, rivier en brug zijn inbegrepen om de scène na te spelen waarin de Fellowship Rivendell verlaat.

Nieuwe LEGO-elementen uit de wereld van Midden-aarde

De set bevat verschillende nieuwe LEGO-elementen uit de wereld van Midden-aarde, waaronder: Bilbo’s zwaard, Sting, de gebroken scherven van Narsil, Aragorn’s zwaard, Boromir’s zwaard, evenals tal van bijlen van dwergen en elven messen om ervoor te zorgen dat de Fellowship goed bewapend is voor hun zoektocht.

TECHNIC

4X4 Mercedes-Benz Trial Truck

4x4 Mercedes Benz Truck

LEGO The Lord of the Rings 10316 Rivendell kopen? Alles wat je moet weten

Voor fans van The Lord of the Rings is deze set een must-have. De set is prachtig gedetailleerd en bevat tal van minifiguren en accessoires die fans zullen herkennen uit de films. De set is geschikt voor kinderen vanaf 18 jaar en is ook een perfect cadeau voor volwassen fans van de franchise.

Setnummer: 10316
Naam: Rivendell
Thema: Lord of the Rings
Aantal stenen: 6167
Aantal minifiguren: 15
Leeftijdsadvies: 18+
Prijs: €499,99

Let op, wij bieden deze specifieke LEGO The Lord of the Rings set 10316 Rivendell momenteel niet aan in ons assortiment. Echter hebben wij wel een ruim assortiment aan andere LEGO sets en producten beschikbaar. Bekijk ons aanbod en ontdek wat wij te bieden hebben!

Iedere maand een LEGO set op de mat!

Lees meer

De top 5 LEGO Technic sets: van 4×4 Mercedes Truck tot Mclaren F1

LEGO Metaverse: Een Samenwerking Tussen LEGO en Epic Games

Harry Potter-sets zorgen voor miljardenwinst LEGO na coronapandemie

60 jaar McLaren: vier het met een unieke LEGO-set

Speelgoed voor 12 jarigen. Waar spelen 12 jarigen mee?

Hoe vind je een nieuwe hobby? Laat de BouwersBende je helpen met LEGO

LEGO - Camp Nou - FC Barcelona

Ontvang Camp Nou in jouw eerste maand! Meld je aan en ontvang de actiecode!

LEGO - Camp Nou - FC Barcelona

Ontvang Camp Nou in je eerste maand!

1. Klik hieronder op Word lid

 2. Kies een abonnement

3. Gebruik de actiecode: BARCELONA

4. Maak je inschrijving compleet en reken af!