Ontdek de 10 grootste LEGO-sets ooit!

LEGO is al decennialang een favoriet speelgoed van zowel kinderen als volwassenen. De populariteit van LEGO sets is de afgelopen jaren enorm toegenomen, met steeds meer complexe en uitgebreide sets die uitkomen. Hieronder vind je de top 10 grootste LEGO sets ooit, gerangschikt op basis van het aantal stenen dat in de set is opgenomen.
Grootste LEGO sets

LEGO Art Wereldkaart: meer dan 11.000 stenen van prachtig kunstwerk

Ontdek de wereld op een unieke manier met de grootste LEGO set ooit gemaakt! Met meer dan 11.000 stenen kun je de wereldkaart helemaal zelf bouwen en daarna bijhouden waar je bent geweest of je eigen bucketlist maken. Een echte must-have voor reisliefhebbers!

LEGO Eiffeltoren: de hoogste LEGO set ooit met 10.001 stenen

Maak een reis naar Parijs zonder je huis te verlaten met deze indrukwekkende LEGO set. Met maar liefst 10.001 onderdelen is dit een getrouwe replica van het beroemdste monument van Parijs, inclusief de Franse vlag bovenop de toren. Een onmisbare toevoeging aan je LEGO collectie!

LEGO Titanic: 135 cm lang, schaal 1:200 en uitgerust met talloze details

Laat je uitdagen door deze imposante LEGO set van maar liefst 9.090 stenen! Met een schaal van 1:200 is dit een prachtige replica van het beroemde schip en zit het vol met indrukwekkende details aan de binnen- en buitenkant. Een echte eyecatcher in elke LEGO collectie!

LEGO Colosseum: 9.036 onderdelen en de grootste LEGO set gebaseerd op een historisch gebouw

Breng een stukje geschiedenis naar je woonkamer met deze grootste LEGO set die gebaseerd is op een historisch gebouw. Met 9.036 onderdelen en talloze fascinerende details is deze set een absolute blikvanger. Een must-have voor geschiedenisliefhebbers!

UCS LEGO Star Wars™ Millennium Falcon™: 83 cm lang, 60 cm breed en één van de grootste LEGO sets ooit

Maak je klaar voor de reis van je leven met deze legendarische Star Wars set. Met 7.541 stenen en zeven minifiguren is dit een van de grootste LEGO sets ooit en een droom voor elke Star Wars fan. Bouw je eigen Millennium Falcon en ontdek het universum!

 

LEGO® Star Wars™ AT-AT™: 6.785 stenen en verstelbare poten voor de Slag om Hoth

Beleef de Slag om Hoth uit Star Wars: The Empire Strikes Back opnieuw met deze indrukwekkende LEGO set. Met 6.785 stenen en negen minifiguren is dit een echte must-have voor elke Star Wars fan. Verstel de poten van de AT-AT en beleef het gevecht zelf!

De LEGO® Icons THE LORD OF THE RINGS: RIVENDELL™: 6.167 onderdelen en ongelooflijk gedetailleerd

Laat je fantasie de vrije loop met deze prachtige set van de elfenstad Rivendell™. Met maar liefst 6.167 onderdelen en vijftien minifiguren, waaronder Bilbo Balings, Boromir™, Gimli™, Aragorn™, Legolas, Gandalf de Grijze en Frodo Balings, breng je de gedenkwaardige scènes uit de Lord of the Rings films tot leven. Een onmisbare set voor elke fan!

LEGO Harry Potter™ Kasteel Zweinstein™: 6.020 stenen en 35 minifiguren voor bewakersbeproevingen

Stap in de magische wereld van Harry Potter™ met deze prachtige LEGO set. Met 6.020 stenen, 27 microfiguren en 4 minifiguren is dit een gedetailleerde replica van Kasteel Zweinstein™, inclusief bewakersbeproevingen uit de Steen der Wijzen en de Geheime Kamer™ en het roze kantoor van Dorothea Omber™. Een onmisbare set voor elke Harry Potter fan!

LEGO Creator Expert Taj Mahal: 5.923 stenen en een monument in de LEGO wereld

Stap terug in de tijd met deze adembenemende LEGO-set, gebaseerd op de schitterden Taj Mahal. Met maar liefst 5.923 onderdelen is één van de grootste LEGO-set die er te vinden is. Dit fantastische bouwwerk is architecturaal wonder en daardoor een uitdaging voor iedere lego fan.

LEGO® Real Madrid – stadion Santiago Bernabéu: 5.876 stenen en een replica van het iconische stadion

Maak een sprong door de tijd met deze verbluffende LEGO-set, Het LEGO Santiago Bernabéu, een waar architecturaal geheim. Met een indrukwekkende 5876 stenen, is het groots en sterk, Een ultieme uitdaging voor elke LEGO-fan, een meesterwerk.

Van de perfect gevormde pitch tot de goals als kunstwerk, De tunnel, een doorgang naar glorie, de dug-out als verborgen perk. Scoreborden brullen triomf, banners zwaaien trots en vrij, Tribunes pronken majestueus, trappen leiden naar een voetbalverhaal vol glorie.

 

Lees meer

LEGO Metaverse: Een Samenwerking Tussen LEGO en Epic Games

Speelgoed voor 6 jarigen. Waar speelt een kind van 6 jaar mee?

Voordelen LEGO voor ontwikkeling kinderen

Waar kan ik LEGO huren? Bij de BouwersBende!

Speelgoed voor 10 jarigen. Waar speelt een kind van 10 jaar mee?

Ontdek de magie van Rivendell met LEGO The Lord of the Rings set 10316

Ontvang onze BouwersHeld Jorrit, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰