LEGO Ninjago

Hoe LEGO Ninjago tot leven komt: van LEGO-steentjes tot Ninjago-helden

In dit artikel gaan we op ontdekkingstocht in de fascinerende wereld van LEGO Ninjago. We nemen een kijkje bij de verschillende speelsets die momenteel verkrijgbaar zijn bij de BouwersBende, en geven een overzicht van wat je kunt verwachten van elk van deze sets. Van gevechten tegen de Skull Sorcerer in de kerkers tot onderwateravonturen in de Tempel van de Eindeloze Zee, deze sets bieden urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Dus als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende manier om je creativiteit en verbeeldingskracht te gebruiken, dan is LEGO NINJAGO zeker iets om in de gaten te houden.

LEGO Ninjago is een populaire reeks speelsets en minifiguren van LEGO, geïnspireerd op het avontuur van een groep ninjahelden die samenwerken om het kwaad te bestrijden. De sets bevatten allerlei gebouwen, voertuigen en minifiguren met bijbehorende wapens en accessoires, die kinderen in staat stellen om hun eigen unieke Ninjago-verhalen na te spelen.

Skull Sorcerer’s Kerkers 71722

De Skull Sorcerer’s Kerkers set biedt spelers de kans om het op te nemen tegen de Skull Sorcerer en zijn kwaadaardige strijders, terwijl ze proberen de ninja uit hun gevangeniscel te bevrijden. De Legacy Destiny’s Bounty set stelt spelers in staat om aan boord te gaan van het indrukwekkende schip van de ninja’s en het op te nemen tegen gevaarlijke vijanden op het scheepsdek.

Tempel van de Eindeloze Zee 71755

Met de Tempel van de Eindeloze Zee set kunnen spelers onderwateravonturen beleven in een laboratorium, gevangenis en duikboot, terwijl ze het opnemen tegen de geketende zeeslang Wojira. En met de Hydro Bounty set kunnen spelers gevechten voeren op de zeebodem met een onderwatervaartuig vol coole functies, waaronder schieters met veermechanisme, een cockpit die open kan en uitklapbare vleugels.

Hydro Bounty 71756

Met de LEGO NINJAGO Hydro Bounty kunnen kinderen gevechten voeren op de zeebodem, met een onderwatervaartuig vol coole functies. Het onderwatervaartuig is inclusief 10 minifiguren, waaronder de populaire ninjahelden Jay, Cole en Zane. De set bevat ook 2 schieters met veermechanisme, die spelers in staat stellen om hun vijanden te bestrijden tijdens hun onderwateravonturen.

TECHNIC

4X4 Mercedes-Benz Trial Truck

4x4 Mercedes Benz Truck

Destiny’s Bounty 71705

De LEGO NINJAGO Legacy Destiny’s Bounty set biedt spelers de kans om aan boord te gaan van het indrukwekkende schip van de ninja’s en het op te nemen tegen gevaarlijke vijanden. Dit schip dient zowel als hoofdkwartier van de ninja’s als een ontzagwekkend slagschip dat over de zeeën heerst.

LEGO Ninjago biedt urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden, en geeft hen de kans om hun creativiteit en verbeeldingskracht te gebruiken om hun eigen Ninjago-avonturen tot leven te brengen. Of je nu de kerkers wilt verkennen met Held Cole, aan boord gaat van Destiny’s Bounty met Held Zane en Held Lloyd, of de zeebodem verkent met de Hydro Bounty, er is voor ieder wat wils in de wereld van LEGO Ninjago.

Samengevat biedt LEGO Ninjago een breed scala aan speelsets en minifiguren die kinderen in staat stellen om hun eigen avonturen na te spelen in de wereld van de ninjahelden. Of je nu wilt vechten tegen de Skull Sorcerer in de kerkers, aan boord gaat van het indrukwekkende schip Destiny’s Bounty of onderwateravonturen beleeft in de Tempel van de Eindeloze Zee, deze sets bieden urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Dus als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende manier om je creativiteit en verbeeldingskracht te gebruiken, dan is LEGO Ninjago zeker iets om in de gaten te houden.

Iedere maand een LEGO set op de mat!

Lees meer

Wat voor soort LEGO is er? Overzicht van LEGO Thema’s

LEGO Bouwtips en Technieken voor Gevorderden: Breng je Bouwskills naar een Hoger Niveau!

De beste LEGO-sets voor beginners

Ontdek de 10 grootste LEGO-sets ooit!

Waar kan ik LEGO huren? Bij de BouwersBende!

De LEGO Pac-Man Set, een Ode aan de Arcade Klassieker

De 6 duurste LEGO sets ter wereld: van Taj Mahal tot Clumsy Hans

De top 10 meest populaire LEGO-thema’s van het moment

Wat is de duurste LEGO set ter wereld?

De top 5 LEGO Technic sets: van 4×4 Mercedes Truck tot Mclaren F1

LEGO Metaverse: Een Samenwerking Tussen LEGO en Epic Games

Ontdek de magie van Rivendell met LEGO The Lord of the Rings set 10316

Harry Potter-sets zorgen voor miljardenwinst LEGO na coronapandemie

60 jaar McLaren: vier het met een unieke LEGO-set

Speelgoed voor 12 jarigen. Waar spelen 12 jarigen mee?

Hoe vind je een nieuwe hobby? Laat de BouwersBende je helpen met LEGO

Speelgoed voor 10 jarigen. Waar speelt een kind van 10 jaar mee?

LEGO STEM-onderwijs: hoe kun je LEGO gebruiken om kinderen te inspireren om te leren over wetenschap, technologie, engineering en wiskunde?

Bouw het indrukwekkende LEGO Camp Nou stadion van FC Barcelona 10284

LEGO Star Wars: een eindeloos universum vol creativiteit en mogelijkheden

De tien beste LEGO sets voor volwassenen: van Harry Potter tot de Eiffel Tower

Hoe LEGO Ninjago tot leven komt: van LEGO-steentjes tot Ninjago-helden

Speelgoed voor 6 jarigen. Waar speelt een kind van 6 jaar mee?

Waarom LEGO Technic zo uniek is

De voordelen van LEGO huren voor scholen, kinderdagverblijven en BSO’s

De populairste LEGO sets: de top 10

De toekomst van LEGO: hoe technologie ons speelgoed beïnvloedt

Waarom Lego huren in plaats van kopen

Hoe lego omgaat met duurzaamheid

Voordelen LEGO voor ontwikkeling kinderen

De geschiedenis van LEGO: van houten speelgoed tot populaire bouwstenen

Ontvang onze BouwersHeld Micha, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰