Kinderen

De voordelen van LEGO huren voor scholen, kinderdagverblijven en BSO’s

LEGO is een fantastisch speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Het is educatief, uitdagend en leuk om mee te spelen. Maar wist je dat het ook voordelig kan zijn om LEGO te huren voor scholen, kinderdagverblijven en BSO’s? In deze blogpost zullen we de voordelen van LEGO huren voor scholen, kinderdagverblijven en BSO’s bespreken. We zullen onder meer ingaan op de voordelen voor het leerproces, de kosten en het gemak van het huren van LEGO.
De voordelen van LEGO huren voor scholen, kinderdagverblijven en BSO's

Toegang tot heel veel sets

Ten eerste is het huren van LEGO een voordelige manier om toegang te krijgen tot een grote hoeveelheid verschillende LEGO-sets. scholen, kinderdagverblijven en BSO’s hebben meestal niet het budget om al het LEGO te kopen dat ze zouden willen gebruiken in hun activiteiten. Door LEGO te huren, krijgen ze toegang tot een grote verscheidenheid aan sets en bouwstenen, wat betekent dat kinderen meer keuzes hebben en meer uitdagingen kunnen aangaan tijdens hun spel.

 

Stimuleren van het leerproces

Daarnaast biedt het huren van LEGO een unieke manier om het leerproces te stimuleren. LEGO is niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook een uitstekend hulpmiddel om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en kennis. Met LEGO kunnen kinderen hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen, evenals hun technische en bouwvaardigheden. Het huren van LEGO zorgt ervoor dat kinderen constant blootgesteld worden aan nieuwe uitdagingen en leerdoelen, wat hun interesse in het leren op peil houdt

ICONS

Camp Nou - FC Barcelona

LEGO - Camp Nou - FC Barcelona

Financieel voordelig

Verder is het huren van LEGO ook voordelig vanuit financieel oogpunt. In plaats van al het LEGO te moeten kopen, kun je het huren tegen een betaalbaar tarief. Dit kan een flinke besparing opleveren, vooral als je rekening houdt met het feit dat LEGO-sets vaak duur zijn en snel verouderd raken. Bovendien kun je de LEGO-sets na gebruik gewoon weer teruggeven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over opbergruimte of het onderhouden van het speelgoed.

 

Praktisch en gemakkelijk

Tot slot is het huren van LEGO ook praktisch en gemakkelijk. In plaats van dat je zelf naar de winkel moet gaan om LEGO te kopen, kun je het gewoon online bestellen en laten bezorgen. Dit bespaart je tijd en moeite, en zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de LEGO-sets die je nodig hebt. Bovendien kun je de LEGO-sets op elk gewenst moment weer teruggeven als je ze niet meer nodig hebt, wat betekent dat je nooit vastzit aan een set die je niet meer gebruikt.

 

Alle voordelen op een rij

In samenvatting biedt het huren van LEGO voor scholen, kinderdagverblijven en BSO’s een aantal voordelen. Het biedt toegang tot een grote hoeveelheid verschillende LEGO-sets, wat betekent dat kinderen meer uitdagingen kunnen aangaan en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het is voordelig vanuit financieel oogpunt, en bovendien praktisch en gemakkelijk. Kortom, het huren van LEGO kan een uitstekende manier zijn om het leerproces te ondersteunen en te stimuleren bij scholen, kinderdagverblijven en BSO’s.

Iedere maand een LEGO set op de mat!

Lees meer

De populairste LEGO sets: de top 10

LEGO Bouwtips en Technieken voor Gevorderden: Breng je Bouwskills naar een Hoger Niveau!

Speelgoed voor 12 jarigen. Waar spelen 12 jarigen mee?

Speelgoed voor 10 jarigen. Waar speelt een kind van 10 jaar mee?

Harry Potter-sets zorgen voor miljardenwinst LEGO na coronapandemie

De geschiedenis van LEGO: van houten speelgoed tot populaire bouwstenen

Ontvang onze BouwersHeld Jorrit, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰