LEGO Technic

De top 5 LEGO Technic sets: van 4×4 Mercedes Truck tot Mclaren F1

Ontdek de top 5 LEGO Technic sets, van de 4×4 Mercedes Truck tot de Mclaren F1 auto. Deze sets bieden urenlang bouwplezier en eindeloze mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten.
De top 5 LEGO Technic sets: van 4x4 Mercedes Truck tot Mclaren F1

Als je houdt van uitdagingen en het bouwen van complexe mechanische modellen, dan zijn de LEGO Technic sets iets voor jou. Deze sets bieden urenlang bouwplezier en eindeloze mogelijkheden. In deze blog delen we de top 5 LEGO Technic sets, met in ieder geval de 4×4 Mercedes Truck, de 6×6 Volvo en de Mclaren F1 auto.

5. Formula E ® Porsche 99X Electric

De Formula E ® Porsche 99X Electric heeft 422 stenen en beschikt over twee pull-backmotoren. De AR-app biedt een leuke AR-speelervaring door het scannen van het model.

4. Volvo 6×6 Truck met kieptrailer

Met 2193 stenen is de Volvo 6X6 Truck met kieptrailer een uitgebreide set met vele speelmogelijkheden. De gele Volvo heeft een V6-motor en automatische versnellingsbak en kan worden bestuurd via de CONTROL+-app. Daarnaast is het dashboard van de Volvo gepersonaliseerd en bevat het authentieke bedieningsknoppen die je kunt ontdekken met de app.

3. 4×4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck

De 4X4 Mercedes Trial Truck  is een uitdagende set met 2110 stenen om te bouwen. De groene truck heeft flexibele ophanging met werkende vering op alle wielen en kan via de app het sperdifferentieel activeren.

2. Porsche 911 RSR

Met 1580 stenen is de Porsche 911 RSR een grote set met vele technologische features. De auto heeft een cockpit met een radarscherm, brandblussersysteem en is aerodynamisch ontworpen met een verhoogde achterspoiler. Bovendien kun je de werking van de zescilindermotor bekijken door de bewegende zuigers.

1.   McLaren Formule 1® Racewagen

De McLaren Formule 1® Racewagen is een prachtig model van een echte McLaren racewagen met 1434 stenen. De multicolor auto heeft indrukwekkende vormen en verfijnde details en trekt daarmee de aandacht.

 

TECHNIC

4X4 Mercedes-Benz Trial Truck

4x4 Mercedes Benz Truck

In dit artikel hebben we een top 5 van populaire LEGO Technic sets gepresenteerd, waaronder de 4X4 Mercedes Truck, 6X6 Volvo, Mclaren F1 auto, Porsche 911 RSR en de Formula E ® Porsche 99X Electric. Elk van deze sets biedt uitdagende bouwprojecten met realistische functies en indrukwekkende details. Of je nu een fan bent van trucks, sportwagens of formulewagens, er is voor ieder wat wils in de wereld van LEGO Technic.

Als je op zoek bent naar een boeiende bouwervaring, overweeg dan om een van deze sets te proberen of misschien wel om je aan te melden voor een abonnement op de BouwersBende. Zo ontvang je wellicht een van deze sets thuis en kun je direct aan de slag met het bouwen van indrukwekkende modellen. Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of net begint, LEGO Technic sets bieden uitdagingen voor alle niveaus. Geniet van het bouwen!

Iedere maand een LEGO set op de mat!

Lees meer

De voordelen van LEGO huren voor scholen, kinderdagverblijven en BSO’s

Speelgoed voor 10 jarigen. Waar speelt een kind van 10 jaar mee?

Harry Potter-sets zorgen voor miljardenwinst LEGO na coronapandemie

De populairste LEGO sets: de top 10

Waar kan ik LEGO huren? Bij de BouwersBende!

De tien beste LEGO sets voor volwassenen: van Harry Potter tot de Eiffel Tower

Ontvang onze BouwersHeld Jorrit, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰