LEGO Icons

Bouw het indrukwekkende LEGO Camp Nou stadion van FC Barcelona 10284

In dit artikel gaan we in op de LEGO set “Camp Nou”, het indrukwekkende voetbalstadion van FC Barcelona. Als je fan bent van FC Barcelona of gewoon van voetbal in het algemeen, dan is deze set een must-have voor je collectie. Met meer dan 5500 steentjes kun je het gedetailleerde stadion zelf bouwen, compleet met de zijtribune, scoreborden, spelerstunnel en zelfs een spelersbus.
van buiten - LEGO - Camp Nou - FC Barcelona - Afbeelding 03

De LEGO set “Camp Nou” is een indrukwekkende ode aan het wereldberoemde voetbalstadion van FC Barcelona. Met meer dan 5500 steentjes kun je het gedetailleerde stadion zelf bouwen, compleet met de zijtribune met de tekst ‘Més Que Un Club’, scoreborden, spelerstunnel en zelfs een spelersbus. Elke detail is aanwezig, van spandoeken en vlaggen in de kleuren van FC Barcelona tot aan Barça logo’s en stickers die het stadion realistischer maken. Als je het stadion helemaal hebt opgebouwd, is het ongeveer 20 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 46 centimeter diep.

Maar het bouwen van de LEGO set “Camp Nou” is meer dan alleen maar leuk. Het instructieboekje, dat rijk geïllustreerd is, bevat ook informatie over de geschiedenis van de legendarische club en een interview met de ontwerper van de set. Zo kun je niet alleen genieten van het bouwen van de set, maar ook leren over de geschiedenis van FC Barcelona terwijl je bezig bent.

De LEGO set “Camp Nou” is niet alleen een leuk bouwproject voor volwassen FC Barcelona fans, maar ook een geweldig cadeau voor elke voetbalfan. Na het bouwen is het miniatuurstadion een echte blikvanger in je huis, waar je keer op keer van kunt genieten.

ICONS

Camp Nou - FC Barcelona

LEGO - Camp Nou - FC Barcelona

Specificaties LEGO Camp Nou – FC Barcelona

Officiële naam LEGO Camp Nou ‘ FC Barcelona
SKU 10284
Stenen 5509
Thema LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Leeftijd 18+ jaar
LEGO prijs € 329,99
Instructies Download handleiding

Iedere maand een LEGO set op de mat!

Lees meer

De top 5 LEGO Technic sets: van 4×4 Mercedes Truck tot Mclaren F1

Speelgoed voor 6 jarigen. Waar speelt een kind van 6 jaar mee?

Waar kan ik LEGO huren? Bij de BouwersBende!

Speelgoed voor 12 jarigen. Waar spelen 12 jarigen mee?

Hoe lego omgaat met duurzaamheid

Wat is de duurste LEGO set ter wereld?

Ontvang onze BouwersHeld Jorrit, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰