TECHNIC

Volvo 6x6 Truck met kieptrailer

BOUWERSBENDE Adventure

Wil jij in je eerste maand de Volvo 6x6 truck met kieptrailer ontvangen? Meld je aan en ontvang de actiecode direct!

Producteigenschappen

Kruip in de huid van een vrachtwagenchauffeur en ervaar zelf hoe tof het is om een LEGO® Technic Volvo 6×6 Truck te besturen. Deze bouwset is een echte uitdaging voor jonge bouwers van 11 jaar en ouder, die dol zijn op bouwen en toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Bouwen
Kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen versie van de klassieke A60H truck met kieptrailer van Volvo te bouwen.

App-bediening
Dankzij de LEGO® Technic CONTROL+ app kunnen kinderen de truck besturen, de kiepbak kantelen en van versnelling wisselen.

Authentieke details
Dit model bevat talloze authentieke details. Kinderen voelen zich een echte vrachtwagenchauffeur.
Afmetingen: De Volvo speelgoedtruck is ca. 20 cm hoog, 60 cm lang en 20 cm breed.

Batterijen
Voor het bouwen zijn geen batterijen vereist, maar om optimaal van dit speelgoed met app-bediening te genieten heb je 6 AA-batterijen van 1,5 V nodig (niet inbegrepen).

Instructies: Inclusief gedrukte instructies.

Veiligheid
LEGO® Technic bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en worden grondig getest om te voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

18+

Leeftijd

1432

Steentjes

#42114

Productnummer

20 x 60 x 20 cm

Customer Story

Op avontuur

Mijn zoon is een grote fan van LEGO® Technic sets en toen hij hoorde over het BouwersBende abonnement, was hij meteen enthousiast. Hij is nu al een paar maanden lid en we zijn zo blij dat we dit abonnement hebben genomen.

Een van de eerste sets die hij ontving was de LEGO® Technic Volvo 6×6 Truck met kieptrailer (42114). Hij was zo enthousiast om het te bouwen en we hebben samen vele uren aan de set gewerkt. De gedrukte instructies waren duidelijk en hij had geen moeite om de set te bouwen.

Eenmaal voltooid, was hij zo trots op zijn eigen versie van de klassieke A60H truck met kieptrailer van Volvo. Het was zo cool om te zien hoe hij de truck bestuurde via de LEGO® Technic CONTROL+ app, de kiepbak kantelde en van versnelling wisselde. Hij voelde zich echt een echte vrachtwagenchauffeur.

Maar het speelplezier stopte niet bij het bouwen. Hij speelt nu nog steeds met de truck en ontdekt steeds nieuwe manieren om hem te besturen en uit te dagen via de app. Hij heeft ook toegang tot verschillende bedieningsschermen, uitdagingen, prestaties en exclusieve content.

We zijn zo blij met het BouwersBende abonnement en de Volvo 6×6 Truck met kieptrailer set is zeker een van onze favorieten. Het is een geweldig verjaardagscadeau voor jonge bouwers van 11 jaar en ouder en biedt een bijzondere manier van creatief spelen.

4x4 Mercedes Benz Zetros Trial Truck

Ontvang in je eerste maand de Trial Truck!

1. Klik hieronder op Word lid

 2. Kies een abonnement

3. Gebruik de actiecode: 4X4

4. Maak je inschrijving compleet en reken af!

Ontvang onze BouwersHeld Micha, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰