SUPER MARIO

Super Mario De machtige Bowser

BOUWERSBENDE EXPERT

Producteigenschappen

Treed binnen in de wereld van Super Mario™ en neem het op tegen de beruchte koning Koopa zelf. De LEGO® Super Mario™ De machtige Bowser™ (71411) set is niet alleen een eerbetoon aan een van de meest iconische schurken uit de videogamegeschiedenis, maar ook een kans om je LEGO-bouwvaardigheden te testen. Met zijn indrukwekkende details en interactieve functies is dit een set die zowel jonge als oudere fans zullen koesteren.

 

 

Een epische bouwervaring
Bereid je voor op een spannende reis naar het Mushroom Kingdom met de LEGO® Super Mario™ De machtige Bowser™ (71411) set. Deze set is niet zomaar een bouwproject; het is een eerbetoon aan de grootste schurk uit de Super Mario™ wereld. Met elk van de 2807 stenen die je plaatst, komt de dreiging van koning Koopa tot leven.

Bowser in volle glorie
Deze gedetailleerde figuur van Bowser is niet alleen een indrukwekkende blikvanger, maar biedt ook tal van interactieve speelmogelijkheden. Van zijn verstelbare hoofd, nek, armen en benen tot de vuurbalschieter, deze set zit boordevol functies die zowel jonge als oudere fans zullen waarderen.

Een dynamisch gevechtsplatform
Maak je klaar voor epische duels met Bowser op het bouwbare gevechtsplatform. Met torens die omver kunnen worden gegooid, een verborgen POW-blok en een actietag, is het avontuur nooit ver weg. En voor nog meer actie combineer je het met een LEGO Super Mario startset!

Voor de echte Mario-fan
Of je nu een doorgewinterde LEGO-bouwer bent of nieuw in de wereld van LEGO, de duidelijke stapsgewijze instructies zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt bouwen. En met zijn indrukwekkende afmetingen van 32 cm hoog, 41 cm breed en 28 cm diep, is deze Bowser een must-have voor elke Super Mario™ verzamelaar.

Kwaliteit en veiligheid voorop
Zoals altijd bij LEGO, kun je rekenen op de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Elk stuk is getest om te zorgen voor een veilige en plezierige bouwervaring.

18+

Leeftijd

2807

Steentjes

#71411

Productnummer

32 x 41 x 28 cm

Customer Story

De ervaring van Lisa

“Ik ben altijd al een grote fan geweest van Super Mario™, en toen ik de LEGO Super Mario De machtige Bowser – 71411 in mijn BouwersBende abonnement zag, kon ik mijn geluk niet op! Het bouwen van Bowser was een nostalgische reis vol herinneringen aan mijn game-avonturen. En het beste deel? Nadat ik het plezier van het bouwen had ervaren, stuurde ik het terug en kreeg ik een nieuwe set om te ontdekken. BouwersBende, jullie hebben mijn innerlijke kind weer tot leven gebracht!”

 

Ontvang onze BouwersHeld Micha, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰