ICONS

De LEGO DC Batman Batmobile Tumbler

BOUWERSBENDE EXPERT

Producteigenschappen

Stap in de wereld van Batman en ervaar de sensatie van het bouwen van de legendarische Batmobile Tumbler. Deze set is niet alleen een eerbetoon aan de Dark Knight™ Batman filmtrilogie, maar ook een kans om je bouwvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een fan bent van de Caped Crusader of gewoon op zoek bent naar een uitdagend bouwproject, de LEGO® DC Batman™ Batmobile™ Tumbler (76240) zal je niet teleurstellen.

 

Een icoon uit de filmgeschiedenis
De LEGO® DC Batman™ Batmobile™ Tumbler (76240) is niet zomaar een LEGO-set. Het is een reis door de filmgeschiedenis, waarbij je een van de meest iconische voertuigen uit de Dark Knight™ Batman filmtrilogie nabouwt. Met elk steentje dat je plaatst, komt de magie van Gotham City tot leven.

Gedetailleerd en indrukwekkend
Deze set is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een uitdaging voor je bouwvaardigheden. Met een dak dat open kan, toegang tot de bestuurders- en bijrijdersstoel en een gedetailleerd bedieningspaneel, is het een waar meesterwerk. En met de minifiguren van Batman en The Joker™ maak je het tafereel compleet.

Voor de echte verzamelaar
Zodra je bouwwerk klaar is, plaats je de Tumbler op de stevige basis en kun je er eindeloos van genieten. Het is niet alleen een eerbetoon aan Batman, maar ook een prachtig displaymodel dat in elke kamer de aandacht trekt.

Een bouwervaring voor volwassenen
LEGO is niet alleen voor kinderen. Deze set is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een uitdagend en ontspannend project. Met 2049 stenen transformeer je stap voor stap je eigen Batmobile Tumbler. En dankzij de gedrukte instructies in de doos kun je meteen aan de slag.

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen
Zoals je van LEGO kunt verwachten, voldoet deze set aan de hoogste kwaliteitsnormen. Elk onderdeel is getest en geanalyseerd om te zorgen voor een veilige en plezierige bouwervaring.

 

18+

Leeftijd

2049

Steentjes

#76240

Productnummer

16 x 45 x 25 cm

Customer Story

De ervaring van Tim

Het bouwen was een geweldige ervaring! Elk detail, elke steen bracht me dichter bij mijn jeugdheld, Batman. En het beste? Nadat ik het had gebouwd, stuurde ik het terug en kreeg ik een nieuwe set om te bouwen. Het voelt alsof ik een eindeloze voorraad van de coolste LEGO-sets heb, zonder dat ze ruimte in beslag nemen. Bedankt BouwersBende voor deze geweldige service!

Ontvang onze BouwersHeld Micha, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰