12+ & 18+

4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck

42129

LEGO Technic Huren

Productomshrijving

Klaar voor een echte uitdaging? Dit is er een voor de echte LEGO Technic fans! Met de LEGO® Technic 4×4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck biedt Bouwersbende een geavanceerde bouwuitdaging voor iedereen met een liefde voor techniek en voertuigen.

 

Eigenschappen

Flexibele wielophanging
Werkende vering in alle wielen, een gedetailleerde versnellingsbak en, een primeur voor LEGO® Technic, een sperdifferentieel, zodat het vermogen van de motor op de meest optimale manier op de weg wordt overgebracht.

Gedetailleerde kenmerken
Deze op afstand bestuurbare LEGO® Technic set heeft écht authentieke details. Kenmerken als echte racestickers, 2 brandblussers, en werkende ruitenwissers. Een onderhoudsluik en motorkap die open kunnen. Gebruik de bijbehorende vlaggen om een hindernissenparcours uit te zetten en ieder terrein de baas te zijn. De truck is op schaal identiek aan het originele Mercedes-Benz Zetros Trial Truck model.

Gebruik de LEGO® Technic CONTROL+ app
Gebruik de LEGO® Technic CONTROL+ app om alles uit deze stoere truck te halen! Ontdek waar deze terreinwagen toe in staat is. Blokkeer en deblokkeer de differentiëlen, manoeuvreer de vrachtwagen over ruig terrein. Bestuur de truck op verschillende manieren: met o.a. gyroscoop, tilt meter en doe verschillende uitdagingen zoals 45 graden omhoog rijden en 30 graden gekanteld rijden.

Een echte uitdaging
De LEGO® Technic 4×4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck biedt LEGO® Technic fans een echte bouwuitdaging en een bouwproces voor gevorderden.

Werkt op 6-AA batterijen
De batterijhouder is makkelijk los te halen zodat je de batterijen gemakkelijk kunt verwisselen als ze leeg zijn.

Motoren inbegrepen
Deze LEGO® Technic truck met app-bediening wordt aangedreven door 1 Bluetooth ® smart hub, 3 grote motoren en 1 medium motor, die zijn inbegrepen in de set.

Bij deze LEGO® Technic truck krijg je 1 Bluetooth ® smart hub, 3 grote motoren en 1 medium motor meegeleverd. De app kun je downloaden in de app store voor iOS en Android.

 

12+ & 18+

Productomshrijving

Eigenschappen
12+ & 18+

Productomshrijving

Eigenschappen
12+ & 18+

Productomshrijving

Eigenschappen
12+ & 18+

Productomshrijving

Eigenschappen

Ontvang onze BouwersHeld Micha, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰