De beste LEGO-sets voor beginners

LEGO is een geweldig speelgoedmerk voor kinderen van alle leeftijden. Het biedt eindeloze creatieve en educatieve mogelijkheden en zorgt voor urenlang speelplezier. Als je nog nooit eerder met LEGO hebt gespeeld, kan het echter lastig zijn om te weten welke set je moet kiezen om mee te beginnen. Er zijn namelijk zoveel verschillende LEGO-sets beschikbaar dat het overweldigend kan zijn. Gelukkig hebben wij de beste LEGO-sets voor beginners op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijker een keuze kunt maken.
Beste LEGO-sets voor beginners

LEGO Classic 90 jaar spelen

De LEGO Classic Creatieve Stenen set is een geweldige set voor beginners. Het bevat 1.100 LEGO-stenen in allemaal verschillende kleuren, waardoor het perfect is voor creatieve geesten die van kleur houden. Deze set geeft kinderen de kans om hun eigen creaties te bouwen zonder enige beperkingen. Het bevat ook een ideeënboekje om je op weg te helpen en inspiratie te bieden voor nieuwe bouwprojecten.

LEGO City Brandweerkazerne

De LEGO City Brandweerkazerne is een geweldige set voor beginners die geïnteresseerd zijn in bouwen en spelen met minifiguren. Met deze set kunnen kinderen hun eigen brandweeravonturen bedenken en naspelen. De set bevat 540 stukjes, een brandweerwagen, vijf minifiguren, een hond en een kat. Het is een geweldige set om kinderen kennis te laten maken met de wereld van LEGO City en de vele mogelijkheden die het biedt.

LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X-wing Starfighter

De LEGO Star Wars X-wing Starfighter set is perfect voor Star Wars-fans en ruimteliefhebbers. De set bevat 474 stukjes en een X-wing Starfighter met Luke Skywalker, Princess Leia en R2-D2 minifiguren. Het is een geweldige manier om de wereld van Star Wars te verkennen en te genieten van het bouwen en spel en. Kinderen kunnen hun eigen Star Wars-avonturen bedenken en naspelen.

 

LEGO Ninjago De Gouden Draak

De LEGO Ninjago De Gouden Draak set is ideaal voor kinderen die geïnteresseerd zijn in ninja’s en draken. Met 171 stukjes kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en naspelen. De set bevat een minifiguur van Lloyd en een Gouden Draak die kan worden gebouwd en verplaatst. Het is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de wereld van LEGO Ninjago en vele avonturen te beleven

LEGO Friends Heartlake City Vliegtuigtour

De LEGO Friends Heartlake City Vliegtuigtour set is ideaal voor kinderen die geïnteresseerd zijn in vliegtuigen en reizen. Met 323 stukjes kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en de wereld verkennen. De set bevat een vliegtuig, een minifiguur van Olivia en accessoires zoals een camera en een koffer.

LEGO Creator 3-in-1 Krokodil

De LEGO Creator 3-in-1 Krokodil set is perfect voor kinderen die van dieren houden en graag bouwen. De set bevat 454 stukjes waarmee kinderen een krokodil, een slang of een schildpad kunnen bouwen. Het is een geweldige set om kinderen te laten zien hoe je met LEGO-stenen verschillende creaties kunt bouwen.

LEGO Harry Potter Zweinstein™ Klokkentoren

De LEGO Harry Potter Zweinstein™ Klokkentoren set is perfect voor Harry Potter-fans en kinderen die geïnteresseerd zijn in magie. Met 922 stukjes kunnen kinderen hun eigen klokkentoren van Zweinstein bouwen en de avonturen van Harry Potter en zijn vrienden naspelen. De set bevat ook minifiguren van Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel. Het is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de wereld van LEGO Harry Potter en de vele mogelijkheden die het biedt.

Er zijn nog veel meer LEGO-sets beschikbaar voor beginners, maar deze acht zijn enkele van de beste. Of je nu geïnteresseerd bent in creatief bouwen, spelen met minifiguren, Star Wars, Ninjago, Friends, dieren, technologie of Harry Potter, er is een LEGO-set die bij jou past. LEGO is een geweldige manier om kinderen creatief te laten zijn, hun verbeelding te stimuleren en hen te helpen hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

 

Lees meer

Wat voor soort LEGO is er? Overzicht van LEGO Thema’s

LEGO Bouwtips en Technieken voor Gevorderden: Breng je Bouwskills naar een Hoger Niveau!

De beste LEGO-sets voor beginners

Ontdek de 10 grootste LEGO-sets ooit!

Waar kan ik LEGO huren? Bij de BouwersBende!

De LEGO Pac-Man Set, een Ode aan de Arcade Klassieker

De 6 duurste LEGO sets ter wereld: van Taj Mahal tot Clumsy Hans

De top 10 meest populaire LEGO-thema’s van het moment

Wat is de duurste LEGO set ter wereld?

De top 5 LEGO Technic sets: van 4×4 Mercedes Truck tot Mclaren F1

LEGO Metaverse: Een Samenwerking Tussen LEGO en Epic Games

Ontdek de magie van Rivendell met LEGO The Lord of the Rings set 10316

Harry Potter-sets zorgen voor miljardenwinst LEGO na coronapandemie

60 jaar McLaren: vier het met een unieke LEGO-set

Speelgoed voor 12 jarigen. Waar spelen 12 jarigen mee?

Hoe vind je een nieuwe hobby? Laat de BouwersBende je helpen met LEGO

Speelgoed voor 10 jarigen. Waar speelt een kind van 10 jaar mee?

LEGO STEM-onderwijs: hoe kun je LEGO gebruiken om kinderen te inspireren om te leren over wetenschap, technologie, engineering en wiskunde?

Bouw het indrukwekkende LEGO Camp Nou stadion van FC Barcelona 10284

LEGO Star Wars: een eindeloos universum vol creativiteit en mogelijkheden

De tien beste LEGO sets voor volwassenen: van Harry Potter tot de Eiffel Tower

Hoe LEGO Ninjago tot leven komt: van LEGO-steentjes tot Ninjago-helden

Speelgoed voor 6 jarigen. Waar speelt een kind van 6 jaar mee?

Waarom LEGO Technic zo uniek is

De voordelen van LEGO huren voor scholen, kinderdagverblijven en BSO’s

De populairste LEGO sets: de top 10

De toekomst van LEGO: hoe technologie ons speelgoed beïnvloedt

Waarom Lego huren in plaats van kopen

Hoe lego omgaat met duurzaamheid

Voordelen LEGO voor ontwikkeling kinderen

De geschiedenis van LEGO: van houten speelgoed tot populaire bouwstenen

Ontvang onze BouwersHeld Micha, helemaal GRATIS thuisgestuurd! 🎉

Wees er snel bij, want onze bouwershelden vliegen de deur uit! ⏰